PMU WENKBRAUWEN

Mooie wenkbrauwen sieren je gezicht en bepalen de mimiek en expressie. Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up wenkbrauwen, ofwel PMU wenkbrauwen. En dat is niet voor niets. Het is beste lastig om mooie en asymmetrische wenkbrauwen te tekenen. Door PMU heb je daar geen omkijken meer naar. Het is dus ook gemakkelijk en de wenkbrauwen zien er altijd verzorgd uit.

Bij Haar Totaal bieden we twee technieken aan op het gebied van PMU wenkbrauwen:

- Hairstroke De hairstroke-techniek geeft een mooie en ‘natuurlijke’ look aan je wenkbrauwen. Ook wanneer je geen haartjes meer hebt in de wenkbrauwen, krijg je via deze techniek een natuurlijk resultaat. De resultaten zijn echt verbluffend en de hairstroke-wenkbrauwen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. 

- Powder brows (ook wel ombre brows genoemd) –> dit is een nieuwe techniek die de wenkbrauwen ‘in schaduwt’. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen zijn gepoederd; dé trend van dit moment.

* Hairstrokes wenkbrauwen

- Hoe werkt de hairstroke behandeling?

De hairstroke techniek is een relatief nieuwe techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden aangebracht met een dun naaldje. Dit naaldje maakt flinterdunne gaatjes in de huid. Deze gaatjes worden vervolgens gevuld met pigment. Onze klanten ervaren de behandeling over het algemeen niet als pijnlijk. De behandeling neemt minder dan 20 minuten per wenkbrauw in beslag.

- Wat is er zo bijzonder aan de hairstroke techniek?

Hairstroke verschilt in vele opzichten van andere vormen van permanente make-up. Zowel qua techniek als qua apparatuur. Bij de hairstroke techniek worden er ‘wenkbrauw-haartjes’ tussen de bestaande haartjes aangebracht. Hierdoor zijn met de hairstroke-techniek aangebrachte wenkbrauwen nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij ons werken we uitsluitend met topapparatuur en gediplomeerde specialistes. 

- Hairstroke getrainde specialistes

De hairstroke techniek wijkt af van de gebruikelijke werkwijze van permanente make-up. Het vereist daarom andere, speciale vaardigheden. De pigmentisten van ons hebben de speciale opleiding gevolgd om permanente wenkbrauwen aan te brengen volgens de hairstroke techniek.

* Powder brows wenkbrauwen

Powder brows, ook wel ombre brows genoemd, is dé trend op het gebied van permanente make-up. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen ‘in geschaduwd’. Hierdoor ontstaat het effect dat de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn getekend. Het resultaat is een gelijkmatige, egale wenkbrauw waarvan je gemiddeld 1 tot 2 jaar kunt genieten.

De mate van het in schaduwen van de wenkbrauw bepaalt de look. Zo creëren we een softe look bij zacht in geschaduwde wenkbrauwen. Als we de wenkbrauw dicht in schaduwen, ontstaat een zwaardere wenkbrauw; er ontstaat dan een meer kunstmatige wenkbrauw. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. 

- Apparatuur permanente make up wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen brengen we aan volgens een tweetal technieken.

 1. Hairstrokes. Bij deze eerste techniek wordt gebruik gemaakt van een apparaat met flinterdunne naaldjes. Met deze naaldjes worden kleine strookjes in de huid gemaakt die vervolgens opgevuld worden met pigment. Hierdoor ontstaan wenkbrauwen die niet van echt te onderscheiden zijn*.
 2. Powder Brows. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen ‘in geschaduwd’. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn getekend. 

PMU LIPPEN

Naarmate je ouder wordt, wordt de kleur van je lippen bleker en vervagen de contouren. Het resultaat is een onregelmatige lip lijn. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up, corrigeert de lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen. Een lip lijntje of lipliner biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en je lippen voller te laten lijken.

Meer informatie

PMU OGEN

Permanente make-up kan naast je wenkbrauwen en lippen ook je oogleden verfraaien; we spreken dan over een permanente eyeliner of PMU ogen. Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer je iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. Zonder enige moeite met een strakke eyeliner die niet uit kan lopen.

 

Meer informatie

DE VOORDELEN VAN POWDER BROWS OF HAIRSTROKES?

- Wat zijn de voordelen van powder brows?

 • geeft een natuurlijk poedereffect
 • powder brows zijn geschikt voor alle huidtypen
 • het is nagenoeg pijnloos
 • je kunt gemiddeld 1 tot twee jaar genieten van verzorgde wenkbrauwen
 • geen omkijken meer naar je wenkbrauwen
 • ook na het douchen of zwemmen mooie wenkbrauwen
 • meer expressie en een ‘aangekleed’ gezicht
 • geen huidbeschadigingen door goede apparatuur en gediplomeerde specialistes
 • geschikt bij haarloze plekjes in wenkbrauwen en littekentjes
 • nagenoeg geen roodheid of zwelling. Je kunt direct door met uw dagelijkse werkzaamheden.
   

- Wat zijn de voordelen van de hairstroke techniek?

 • Het resultaat is nauwelijks van echt te onderscheiden
 • Deze techniek maakt permanente wenkbrauwen met een natuurlijke look mogelijk
 • Het is nagenoeg pijnloos
 • Je kunt minstens één jaar genieten van levensechte wenkbrauwen
 • Geen omkijken meer naar je wenkbrauwen
 • Ook na het douchen of zwemmen mooie wenkbrauwen
 • Meer expressie en een aangekleed gezicht
 • geen huidbeschadigingen door goede apparatuur en gediplomeerde specialistes