HAARSTUKKEN VROUWEN

Heb je om medische- of cosmetische redenen een haarstuk nodig? Bij ons HAAR Totaal in Tilburg helpen wij je graag op weg om de stap te zetten naar een vertrouwd uiterlijk. Wij ontvangen je graag in onze privé ruimte zodat uw privacy gewaarborgd blijft

Haarstukjes worden de laatste jaren steeds populairder. Echt haar, synthetisch haar, langer of korter… Deze populariteit komt doordat haarstukjes tegenwoordig niet uitsluitend gedragen worden door mensen met haaruitval. Vandaag de dag worden haarstukjes namelijk ook gebruikt om haar voller of langer te laten lijken. Ongeacht wat je reden is voor het kopen van een haarstuk, Haar Totaal helpt je graag verder! Met een haarstuk van Haar Totaal bent je gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit.

Binnen enkele dagen een vrijblijvend intake
Je privacy vinden wij heel belangrijk. Daarom maken wij liever een afspraak. Tijdens dit gesprek drinken we een kopje thee of koffie en worden je mogelijkheden besproken. Vanuit hier kunnen we eventueel een vervolg afspraak doorplannen waarin de uitgezochte modellen gepast kunnen worden.

Oplossingen voor vrouwen

Zelfs wanneer je prachtig lang haar heeft kunt je alsnog baat hebben bij een haarstuk. Een haarstuk, of een haaraanvulling, dient namelijk niet alleen voor het bedekken van kale plekken. Het is een toevoeging aan je huidige kapsel. Droomt je misschien over voller haar? Haar met prachtige krullen? Een lange paardenstaart? Of wellicht een pony? Je kunt dit alles en meer realiseren met een haaraanvulling van Haar Totaal.

De haaraanvullingen van Haar Totaal  kunnen semipermanent of zelfs permanent bevestigd worden. Afhankelijk van je keuze gebruiken we speciale medicinale lijmsoorten of tapes. Ook is het mogelijk om de haaraanvulling met je eigen haar te verbinden met behulp van ringetjes of clips. De haarspecialisten van Haar Totaal zorgen ervoor dat je aanvullende haar zo past dat niemand ziet dat je een haaraanvulling draagt. Je kunt optimaal genieten van je prachtige haar!

Oplossingen voor mannen

Mannen kiezen vaak voor haarstukjes om de inhammen of kale plekken te bedekken. Een haarstuk voor mannen staat veelal bekend als een toupet. De toupet heeft in de loop der jaren een negatieve associatie gekregen. Veel toupets hadden in de vroegere jaren geen mooie pasvorm, de verkeerde kleur of sloten simpelweg niet goed aan bij de rest van het kapsel. Vaak kon men direct zien wanneer een man een toupet droeg, tegenwoordig is dat niet meer waar!

Met een haarstuk van Haar Totaal zal niemand in je naaste omgeving zien dat je dit draagt. Bij het kiezen van een haarstuk wordt er gekeken naar je haartype, de kleur, de vorm van je hoofd en wordt er uiteraard rekening gehouden met het draagcomfort. Je krijgt vervolgens tips voor de juiste styling waardoor het haarstuk perfect aansluit op de rest van je haar. Niemand kan het haarstuk van echt onderscheiden!

Haarstukken 100% menselijk haar

De haarwerken en haaraanvullingen van Haar Totaal zijn gemaakt van 100% menselijk haar of van synthetisch haar. Samen met onze specialisten kijk je welk haartype het beste bij je past en welke je uiteraard het mooist vindt. Eén van de grootste voordelen van echt haar is dat het makkelijk te stylen is. Bovendien kun je het zelf wassen en droog föhnen. Zelfs wanneer de kleur is aangetast door bijvoorbeeld het zonlicht, kun je het laten kleuren door je haarspecialist.

 

Haarstukken synthetisch haar

Indien je op zoek bent naar een iets goedkopere oplossing, is een haarwerk van synthetisch haar wellicht geschikt voor je. Eén van de voornaamste voordelen van synthetisch haar is immers de prijs. Ook verkleuren haarwerken van synthetisch haar minder snel en zijn ze onderhoudsvriendelijker. Bovendien is een haarwerk van synthetisch haar tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Bij het kiezen voor een synthetisch haarwerk kun je kiezen tussen verschillende haarvezels. De technieken en ontwikkelingen op het gebied van synthetisch haar zijn dusdanig verbeterd dat het haast dezelfde uitstraling heeft als human hair.

ONDERHOUD

Het goed en juist onderhouden van uw haarstuk is erg belangrijk voor de levensduur. Ieder haarwerk vraagt om een specifieke aanpak. Dit leggen wij je stap voor stap uit tijdens de levering van je gekozen haarwerk of haarstuk. Ook geven wij je een informatie pakket mee zodat je thuis dit nogmaals kunt nalezen. Gebruik nooit andere verzorgingsproducten dan welke wij je meegeven, dit in verband met de garantie.

Haar Totaal is een gecertificeerd ANKO haarwerk specialist. De Sectie Haarwerken binnen het ANKO heeft veel contact met patiëntenverenigingen. Deze zijn betrokken bij de Sectie en de Erkenningsregeling. ANKO is aangesloten bij de Geschillencommissie en hecht veel waarde aan de eisen die worden gesteld waaraan een deskundig haarwerk-specialist aan moet voldoen.

Wanneer je om medische redenen een haarwerk nodig heeft, dan biedt je zorgverzekeraar recht op vergoeding. Alle zorgverzekeraars in Nederland bieden een basisvergoeding. Indien je aanvullend verzekerd bent, ontvangt je mogelijk bovenop dit bedrag nog een aanvulling. Hoe hoog deze aanvulling is verschilt per verzekering.

Wij zijn gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars waardoor wij altijd de basisvergoeding voor je kunnen indienen en je daarmee kunnen ontlasten. Bent je aanvullend verzekerd dan zijn we genoodzaakt om te vragen aan je om dit zelf te doen. Vanuit de zorgverzekeraars mogen wij dit helaas niet meer uitvoeren!

Interesse in de mogelijkheden van haarstukken?

Wil je graag een afspraak maken om te zien welk haarstuk het beste bij je past? Of wil je geïnformeerd worden over de diverse bevestigingsopties? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend advies!

Ook kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 013-7851262 of een e-mail te sturen naar tilburg@haar-totaal.nl