OVERIGE OPTIES

V-Light Hair Extensions & V-Part Hair Extensions

 

V-Light Hair Extensions:

Wij zijn de enige salon in Nederland die deze techniek uitvoert. Deze onzichtbare extension techniek is voor gerichte verbetering ontworpen om specifieke gebieden zoals de scalp, kruin, nek en haarlijn te verhogen en biedt een op maat gemaakte oplossing voor nauwkeurige verbetering. 
Het biedt een natuurlijke look en feel die 1 tot 2 maanden aanhoudt en naadloos meeloopt met de haargroeicyclus. 

HOE WERKT HET

Inzicht in UV-LED-technologie voor het uitharden van hair extensions.
In de afgelopen jaren heeft de schoonheidsindustrie opmerkelijke vooruitgang geboekt in de technieken voor het aanbrengen van haarverlenging of volume behandelingen, waarbij UV-LED-technologie naar voren komt als een veilige en efficiënte methode voor het uitharden van hair extensionlijm. Deze innovatieve technologie stroomlijnt niet alleen het proces, maar geeft ook prioriteit aan de veiligheid en het welzijn.

 

V-Part Hair Extensions:

Deze V-part is gemaakt van 100% Indian Human hair en is van double drawn kwaliteit. Dit betekent dat er weinig kortere haren zijn verwerkt en het product mooie volle punten heeft. Hierdoor blenden de extensions perfect met je eigen haar! Ook maken we gebruik van een multi-tone kleuring. Dit zorgt weer voor een mooie match met je eigen haarkleur, zelfs als deze iets verschilt met de extensions. De structuur van het haar is natural straight, wat betekent dat het haar steil is en dat er na het wassen een lichte slag in kan komen. Je kan de extensions stijlen, krullen, (laten) knippen en eventueel zelfs donkerder verven. Let er wel op, verven is op eigen risico. 

Doordat de v-part één haarstuk is met vier clips, is deze makkelijk in te zetten op de kruin. Hierdoor zal het voor natuurlijk en meer volume zorgen en dit maakt de v-part zeer geschikt voor dun/fijn haar. Ook wanneer er sprake is van Alopecia areata, en je plekjes aan de zij en achterkant van je hoofd zitten, kun je de v-part overwegen.
Door de handgeknoopte aanzet is de v-part niet zichtbaar bij goede plaatsing.
De V-part is 15cm breed (van oor tot oor).

 

 

KRIJG GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES!