PMU OGEN

Permanente make-up kan naast je wenkbrauwen en lippen ook je oogleden verfraaien; we spreken dan over een permanente eyeliner of PMU ogen. Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer u iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. Zonder enige moeite met een strakke eyeliner die niet uit kan lopen.

De PMU behandelingen bij ons worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde specialistes en zijn GGD-goedgekeurd. We hebben ervaring met het zetten van permanente eyeliner. Bij ons bent je dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Mooie, open blik door permanente eyeliner

Tijdens de eerste afspraak bekijkt onze gecertificeerde schoonheidsspecialiste uw gezicht en de vorm van je ogen. We brengen vervolgens met ‘gewone’ make-up een lijntje op het ooglid/oogleden aan. Zo zie je direct wat het resultaat kan zijn. Bent je niet direct tevreden over de contouren en pigmentkleur? Dan passen we dit eenvoudig aan. We herhalen dit proces totdat je voor de volle 100% tevreden bent met de getekende eyeliner.

Hierna beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up op uw ooglid/oogleden. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat we de behandeling wellicht nog een keer moeten herhalen voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, je huid licht kan gaan vervellen. Hierdoor kan het pigment een beetje afnemen. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken; het hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.

Bij PMU ogen kunt u kiezen voor de volgende behandelingen:

Een eyeliner: Wing eyeliner, eyeliner boven het oogonder het oog of boven én onder het oog

Bij deze behandeling pigmenteren we de eyeliner tussen de wimperhaartjes. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag.

PMU WENKBRAUWEN

Wilt je verzorgd voor de dag komen, maar dan zonder iedere ochtend make-up aan te moeten brengen? Geen omkijken meer naar uw make-up met permanente make-up, oftewel PMU! Permanente make-up kan veel tijd en ergernissen besparen. Zo is uitgelopen make-up door regen of sporten verleden tijd met permanente make-up

Meer informatie

PMU OGEN

Naarmate je ouder wordt, wordt de kleur van je lippen bleker en vervagen de contouren. Het resultaat is een onregelmatige lip lijn. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up, corrigeert de lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen. Een lip lijntje of lipliner biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en je lippen voller te laten lijken.

Meer informatie