PMU HAIRLINES

Ons doel bij HAAR Totaal is om het zelfvertrouwen en de eigenwaarde bij mensen te herstellen dat is beschadigd door overmatig haarverlies, kaalheid, verschillende soorten Alopecia en littekens op het hoofd en in het aangezicht.Dit doen wij door het aanbieden van een hoogwaardige Micro Haar Pigmentatie behandel-techniek waarbij het eindresultaat optisch niet is te onderscheiden van een kortgeschoren haar (stoppel). Ook kun je ervoor kiezen om het d.m.v. Hairlines te doen waardoor er echte haarlijnen zichtbaar zijn.

Wat is Micro Haar Pigmentatie?

Scalp Micropigmentatie wordt ook wel Micro Haar Pigmentatie genoemd. Met een zeer dunne (dunner dan 1 mm) en snel op-en-neer bewegende naald worden kleine “micro-dots” (minder dan 1 mm) onderaan in de tweede huidlaag gepigmenteerd.

Het resultaat is een kopie van een zeer kort geschoren haar (stoppel). Als je deze pigmentatie over de hele scalp (hoofdhuid) toepast ontstaat er een “shaven-look”.

Deze techniek maakt het ook mogelijk om littekens en verschillende vormen van Alopecia te camoufleren. Ook openliggende kruinen en scheidingen kunnen worden opgevuld.

Tevens kan de dichtheid tussen de echte, nog aanwezige haren verkleint worden. Zo kan er een bedekkend geheel gemaakt worden over het gehele hoofd of baardgebied.

Micro Haar Pigmentatie kan enerzijds een alternatief zijn voor een haartransplantatie, pruik, haarstuk of ander haarsysteem. Anderzijds kan het een aanvulling bieden op deze oplossingen.

PMU LIPPEN

Naarmate je ouder wordt, wordt de kleur van je lippen bleker en vervagen de contouren. Het resultaat is een onregelmatige lip lijn. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up, corrigeert de lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen. Een lip lijntje of lipliner biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en je lippen voller te laten lijken.

Meer informatie

PMU OGEN

Permanente make-up kan naast je wenkbrauwen en lippen ook je oogleden verfraaien; we spreken dan over een permanente eyeliner of PMU ogen. Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer je iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. Zonder enige moeite met een strakke eyeliner die niet uit kan lopen.

Meer informatie