PMU LIPPEN

Naarmate je ouder wordt, wordt de kleur van je lippen bleker en vervagen de contouren. Het resultaat is een onregelmatige lip lijn. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up, corrigeert de lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen. Een lip lijntje of lipliner biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en uw lippen voller te laten lijken. En natuurlijk bespaart het dagelijks tijd om een goed lip lijntje te zetten

Behandeling PMU lippen

Tijdens de eerste afspraak bekijkt onze gecertificeerde schoonheidsspecialiste je gezicht en lippen. Zo analyseren wij de gezichtsvorm en de pigmentkleur. We brengen vervolgens met ‘gewone’ make-up een lijntje om uw lippen aan om de contouren te bepalen. Omdat dit niet permanent is, kun je zien wat het resultaat kan zijn zonder dat je daar direct aan vast zit. Bent je niet direct tevreden over de contouren en pigmentkleur, dan passen we dit eenvoudig aan in je wensen. Dit proces herhalen wij totdat je voor de volle 100% tevreden bent met de (met make-up) getekende lippen. 

Hierna beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up. Je kiest voor het aanbrengen van alleen een lipliner. Al na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de behandeling wellicht nog een keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoef je je geen zorgen te maken want dit hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.

PMU WENKBRAUWEN

Mooie wenkbrauwen sieren je gezicht en bepalen de mimiek en expressie. Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up wenkbrauwen, ofwel PMU wenkbrauwen. En dat is niet voor niets. Het is beste lastig om mooie en asymmetrische wenkbrauwen te tekenen. Door PMU heb je daar geen omkijken meer naar. Het is dus ook gemakkelijk en de wenkbrauwen zien er altijd verzorgd uit.

Meer informatie

PMU OGEN

Permanente make-up kan naast je wenkbrauwen en lippen ook je oogleden verfraaien; we spreken dan over een permanente eyeliner, wing eyeliner of PMU ogen. Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer je iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. Zonder enige moeite met een strakke eyeliner die niet uit kan lopen.

Meer informatie