De make-up lijn die we gebruiken

Pupa Milano dit is een Italiaans make-up merk en inmiddels wereldwijd bekend. De producten worden over de hele wereld verkocht. Hier bij Pupa Nederland vind je het meest complete aanbod van Pupa make-up. Je bent verzekerd van kwaliteit. De make-up is niet op dieren getest en bevat daarnaast veel natuurlijke ingrediënten wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De Pupa make-up bevat een zeer hoog pigmentgehalte, dit zorgt voor een goede dekking en langdurig resultaat. Pupa Milano make-up is speels van karakter, eigentijds en altijd opzoek naar vernieuwing. De kleur rood staat centraal bij Pupa. Rood betekend passie, uitstraling en energie. De make-up is voor vrouwen die houden van kwaliteit en design. De producten worden zorgvuldig samengesteld door een team van specialisten en bevatten zoals gezegd veel natuurlijke ingrediënten, hypoallergeen en zijn niet op dieren getest. De producten zijn geschikt voor elk huidtype. Pupa is altijd bezig met evolueren dankzij wetenschappelijk onderzoek, de nieuwste technologieën en innovatie. Kortom, Pupa is make-up en huidverzorging met een topkwaliteit en aantrekkingskracht!

Met make-up word je een heel ander mens. Het camoufleert en verfraait, waardoor je je altijd op en top verzorgd voelt.

Je kunt je bij ons mooi op laten maken voor een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum, verjaardag, een feestje of natuurlijk voor een huwelijk.

Speciaal voor bruidjes (en natuurlijk ook voor de moeders, zussen, enz.) hebben wij een Bruidsarrangement.
De wenkbrauwen en/of wimpers kunnen dan nog tegen betaling worden behandeld d.m.v. epileren, threading, waxen, hennebrows enz. Als de huid goed verzorgd is, zit de make-up ook mooier!

Ben je bij ons in de salon kun je altijd aan 1 van onze collega’s vragen om een touch-up. Op deze manier krijg je een kennismaking met onze make-up lijn PUPA Milano en wat tips en trucks.

WIJ BIEDEN OOK PERMANENTE MAKE-UP AAN VOOR EEN BLIJVEND MOOI RESULTAAT!!!
Nooit meer een eyeliner of wenkbrauw tekenen of een lipstick erop doen. Lees verder onder het kopje PMU.

Voor meer advies en informatie hierover kun je terecht bij ons in de salon.