OVER HAAR TOTAAL

Wij helpen je om uit te stralen wie je bent en geven je je zelfvertrouwen terug. Een klein puntje eraf, een nieuwe kleur of een complete metamorfose. Wij zullen er alles aan doen zodat je met een lach bij ons de deur uit stapt. 

De haarstylisten zetten zich hier met vol enthousiasme in om de klanten met een stralend kapsel, kleurtje, haarwerk of make-up de kapsalon te laten verlaten. Of je nu een moderne haarstijl heeft die je altijd hetzelfde laat of juist graag eens iets anders wilt of zeer specifieke haarwensen heeft, bij HAAR Totaal gaan je wensen in vervulling. Met ruime ervaring en deskundigheid geven de haarstylisten je graag het juiste, maar ook eerlijke advies om het gewenste kapsel te creëren.
Bij ons kun je overal voor terecht, denk hierbij aan een groot assortiment aan producten en keratine / weave / tape hairextentions, permanente make-up (PMU), haarwerken, haarstukken en make-up van Golden Rose. Breng een bezoekje aan onze webshop via bovenstaande link SHOP en kijk of er iets tussen staat wat u nodig heeft.
Je gaat trouwen! Wij hebben veel arrangementen, met of zonder proefkapsel, met of zonder make-up. De ene bruid komt graag naar de salon toe en de andere bruid kiest er juist voor om alles aan huis te laten doen. Van bruid tot bruidegom. Van bruidskinderen tot bruidsfamilie.

Interesse in de mogelijkheden van haarwerken/haarstukken, extensions, permanente make-up (PMU) of overige behandelingen?

Wil je graag een afspraak maken om te zien welk haarwerk/haarstukken of extension methode het beste bij je past? Of wil je geïnformeerd worden over de mogelijkheden met permanente make-up (PMU) of overige behandelingen?

Plan dan nu online je afspraak of kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend advies! Ook kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 013-7851262 of een e-mail te sturen naar tilburg@haar-totaal.nl

 

 

 

Vlodropstraat 4, 5036 VR Tilburg
Telefoon: 013-7851262
E-mail: tilburg@haar-totaal.nl