WEAVE EXTENSIONS

Er worden verschillende technieken gebruikt om hairextensions te bevestigen. Wij werken, onder andere, graag met weave extensions. In dit artikel leggen we je graag uit wat dit precies voor hairextensions zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

WAT ZIJN WEAVE EXTENSIONS?

Weave extensions zijn banen die je in het haar aanbrengt met daarin 3 stroken haar, dit vormt samen 1 weave die je in het haar kan hangen. Je kan de 3 stroken in verschillende kleuren krijgen zodat het zo natuurlijk mogelijk overloopt. Voor meer volume in het haar heb je meestal aan 1 weave al genoeg, wil je een verlening in het haar dan moet je al denken aan 2 weaves in je haar van elk 3 stroken. De weave zit aan je eigen haar vast en dit kan door middel van ringetjes met aan de binnenkant silicone zodat je eigen haar niet afbreekt, daarna word de weave met naald en draad vast gemaakt aan het haar. Je kan er ook voor kiezen om de weave te laten plaatsen door middel van een klein en dun vlechtje. Dit wordt precies het zelfde vast gemaakt zoals bij de ringen. De weaves zijn van 100% remy human hair.

ZIJN WEAVE EXTENSIONS SCHADELIJK VOOR JE EIGEN HAAR?

Nee het is niet schadelijk voor je haar, doordat er aan de binnenkant van de ringentjes silicone zit. Dit zorgt voor er een beschermlaagje op het haar. Als je voor de vlecht techniek kiest dan word er alleen een draadje mee gevlochten met je eigen haar.

DRAAGTIJD VAN DE EXTENSIONS

De draagtijd van een weave is 9 maanden, als je de goede verzorging hiervoor gebruikt dan kan het zijn dat je er langer plezier van hebt. Kijk wel uit met zonnebrand producten hierdoor kan het zijn dat het haar hiervan gaat verkleuren, dit krijgen wij er wel uit! Wij adviseren om de weave om de 6 á 8 weken te verplaatsen. Dit is afhankelijk van de dikte en sterkte van je eigen haar.

KERATINE WAX EXTENSIONS

Wax extensions zijn losse plukjes haar met aan de bovenkant een stukje wax, ook wel bonding of aanhechting genoemd. Dit waxje wordt d.m.v. trillingen ingezet met onze ultrasonic touch van Great Lengths waardoor het waxje zacht en buigbaar wordt. Hierdoor kunnen wij de aanhechting om een plukje van het eigen haar ‘vouwen’. Dit moet zorgvuldig gebeuren zodat er geen harde randjes kunnen ontstaan waar je last van kan krijgen

Meer informatie

TAPE EXTENSIONS

Tape extensions is een manier voor haarverlening en/of volume aan te brengen. Je kan hiermee verschillende soorten kleuren en lengtes mee creëren. De tapes zijn voorzien van een plak rand van 1 cm hoog en meestal 3 /4 cm breed en kunnen hierdoor onzichtbaar in het haar geplaatst worden. Dit plak je aan 1 dun plukje haar vast met een wax sticker. De tape extensions die wij plaatsen zijn van Natural Hair Company of Hairtalk, dit is remy human hair. Dat betekend dat het echt haar is en je kunt dus met de stijltang, krultang en/of föhn je haar in model brengen.

Meer informatie
  • Wij kunnen volume en lengte toepassen daar waar het nodig is
  • Wij mengen meerdere kleuren om perfect te matchen met je eigen haarkleur
  • Zorgt voor een natuurlijk effect
  • Je kan gewoon een hoge staart blijven dragen, door de kleine aanhechtingen zie je de extensions niet zitten
  • Niet voor thuisgebruik, moet professioneel ingezet en verwijderd worden
  • Je bent ’s ochtends iets langer bezig met het verzorgen en stylen van je haar

 

 

HAAR Totaal is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van wax extensions.
Wil jij weten wat het beste bij jou past? Kom langs voor gratis & vrijblijvend advies!