ADVIES & WERKWIJZE

Heb je om medische- of cosmetische redenen een haarstuk nodig? Bij ons HAAR Totaal in Tilburg helpen wij je graag op weg om de stap te zetten naar een vertrouwd uiterlijk. Wij ontvangen je graag in onze privé ruimte zodat je privacy gewaarborgd blijft.

Binnen enkele dagen een vrijblijvend intake

Je privacy vinden wij heel belangrijk. Daarom maken wij liever een afspraak. Tijdens dit gesprek drinken we een kopje thee of koffie en worden je mogelijkheden besproken. Vanuit hier kunnen we eventueel een vervolg afspraak doorplannen waarin de uitgezochte modellen gepast kunnen worden.

Het goed en juist onderhouden van je haarstuk is erg belangrijk voor de levensduur. Ieder haarwerk vraagt om een specifieke aanpak. Dit leggen wij je stap voor stap uit tijdens de levering van je gekozen haarwerk of haarstuk. Ook geven wij je een informatie pakket mee zodat je thuis dit nogmaals kunt nalezen. Gebruik nooit andere verzorgingsproducten dan welke wij je meegeven, dit in verband met de garantie.

Haar Totaal is een gecertificeerd ANKO haarwerk specialist. De Sectie Haarwerken binnen het ANKO heeft veel contact met patiëntenverenigingen. Deze zijn betrokken bij de Sectie en de Erkenningsregeling. ANKO is aangesloten bij de Geschillencommissie en hecht veel waarde aan de eisen die worden gesteld waaraan een deskundig haarwerk-specialist aan moet voldoen.

Wanneer je om medische redenen een haarwerk nodig heeft, dan biedt je zorgverzekeraar recht op vergoeding. Alle zorgverzekeraars in Nederland bieden een basisvergoeding. Indien je aanvullend verzekerd bent, ontvangt je mogelijk bovenop dit bedrag nog een aanvulling. Hoe hoog deze aanvulling is verschilt per verzekering.

Wij zijn gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars waardoor wij altijd de basisvergoeding voor je kunnen indienen en je daarmee kunnen ontlasten. Bent je aanvullend verzekerd dan zijn we genoodzaakt om te vragen aan je om dit zelf te doen. Vanuit de zorgverzekeraars mogen wij dit helaas niet meer uitvoeren!

Interesse in de mogelijkheden van haarstukken? Neem contact op met ons:

Wil je graag een afspraak maken om te zien welk haarstukje het beste bij je past? Of wilt je geïnformeerd worden over de diverse bevestigingsopties? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend advies!

Ook kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 013-7851262 of een e-mail te sturen naar tilburg@haar-totaal.

.

CONTACT