HAIREXTENSIONS

Helaas is niet iedere vrouw gezegend met een volle bos haar, maar gelukkig zijn daar wel oplossingen voor!

Bij HAAR Totaal zorgen wij ervoor om jouw eigen haar in een mooie, volle en/of lange bos haar te creëren waar je altijd al van gedroomd hebt! In de salon werken wij met de nieuwste technieken op het gebied van hair extensions.

Wij zijn al meer dan 17,5 jaar fan van deze extension technieken en we zijn er trots op dat we dit aanbieden bij ons in de salon.

Wij bieden alleen het allerbeste aan en werken daarom uitsluitend met 100% echte mensenhaar. Dit is het beste haar wat er wereldwijd te krijgen is! Het haar blijft zacht, klitvrij,  is eventueel herplaatsbaar en gaat gemakkelijk een jaar mee mits de juiste verzorging wordt toegepast. ( Alleen bij keratine extensions kun je het niet herplaatsen en gaat dus, niet een jaar mee).
Met het haar kan je alles doen wat je met je eigen haar ook zou doen zoals: wassen, föhnen, stijlen en verven.

Wij werken met keratine, tape, weave of ring extensions. Deze inzettechnieken zorgen voor een natuurlijk resultaat met onzichtbare aanhechtingen wat gezond en mooi haar als resultaat geeft. HAAR Totaal heeft de beste merken keratine, tape, weave of ring extensions voor onze klanten!

 

 

KRIJG GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES!

HOE VERLOOPT EEN AFSPRAAK?


ADVIES & KLEURBEPALING

We maken eerst een werkwijze & advies afspraak bij ons in de salon zodat we de kleuren, lengtes en mogelijkheden aan je kunnen laten zien. Tijdens dit gesprek zullen we samen met behulp van een kleuren ring de juiste kleur van de hair extensions uitzoeken die het mooiste past bij je eigen haar. Er zijn weave, tape of keratine hair extensions voorradig! Als de juiste kleur aanwezig is kan het meteen ingezet worden, dus geen wachttijden!

Kom je van ver, want er komen klanten vanuit het gehele land en wil je niet 2x rijden? Stuur dan een duidelijke foto van de voor- zij- en achterkant van je haar. Als je wilt kan er een afspraak gemaakt worden voor het inzetten van de hair extensions. Laat ook je telefoonnummer weten. 


INZETTEN

Na het advies & werkwijze gesprek kunnen we de hair extensions inzetten!
Wij maken gebruik van verschillende hair extension technieken en voor elke techniek is een eigen behandeling van toepassing. Bij keratine, tape en ring hair extensions wassen wij van te voren je eigen haar met een speciale pre shampoo. Deze zorgt ervoor dat alle vetten uit het haar gaan, zodat de hair extensions optimaal kunnen hechten. Na het wassen zullen we het haar goed droog föhnen en tot slot laten afkoelen met koude lucht. Dit, omdat door warme lucht het haar opzwelt en door koude lucht slinkt. Hierdoor zullen de hair extensions ook weer beter hechten! Daarna gaan we het afdelen, starten met de behandeling en wij zorgen ervoor dat u stralend en zelfverzekerd de salon uitstapt.  


NAZORG

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je hair extensions genieten. Het is daarom belangrijk dat je het haar zo goed mogelijk verzorgt. Tijdens de behandeling krijg je al alle informatie van ons hoe jij je de hair extensions het beste kan verzorgen. Tevens je krijgt na de behandeling een verzorging set van 4 producten erbij voor thuis. Dit bestaat uit een speciale shampoo, balsem, leave-in conditioner en een borstel. Dit i.v.m. de garantie van de hair extensions en dat je eigen haar + hair extensions goed gevoed worden en stralend mooi blijven

HAARVELENGING

Altijd al langer haar gewild?
Dit kan bij ons d.m.v. een haarverlenging. Hierdoor zul je dan ook automatisch meer volume krijgen.
Voor een haarverlenging heb je tussen de 100 tot 150 keratine/ring, 3 tot 4 pakken tape, 2 tot 3 banen weave hair extensions nodig. Hoe dikker jouw eigen haar, hoe meer hair extensions je nodig hebt.  
Het haar moet een minimale lengte van +/- 15 cm hebben om een echt mooi natuurlijk resultaat te behalen.

Meer informatie

VOLUMEBEHANDELING

Altijd al voller haar gewild?
Dit kan bij ons d.m.v. een volumebehandeling. Hierdoor zal je eigen haar dezelfde lengte behouden, waardoor we ervoor zorgen dat je haar voller word van lengte tot punt.
Voor een volumebehandeling heb je tussen de 50 tot 75 keratine/ring, 1 pak tape, 1 baan weave hair extensions nodig. Hoe voller je het zelf wilt hebben, hoe meer hair extensions je nodig hebt voor een mooi natuurlijk resultaat.

Meer informatie