HAARWERKEN & HAARSTUKKEN

Wanneer je haarproblemen hebt kan dit niet alleen erg vervelend zijn, het heeft vaak ook een negatieve uitwerking op je zelfvertrouwen. Van Alopecia, dunner wordend haar tot aan kaalheid door bijvoorbeeld een chemotherapie, er bestaat voor iedere vorm van haaruitval wel een passende oplossing. 

Heb je om medische- of cosmetische redenen een haarstuk nodig? Bij ons HAAR Totaal in Tilburg helpen wij je graag op weg om de stap te zetten naar een vertrouwd uiterlijk. Wij ontvangen je graag in onze privé ruimte zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Je privacy vinden wij heel belangrijk. Daarom maken wij liever een afspraak. Tijdens dit gesprek drinken we een kopje thee of koffie en worden je mogelijkheden besproken. Vanuit hier kunnen we eventueel een vervolg afspraak doorplannen waarin de uitgezochte modellen gepast kunnen worden.

VRIJBLIJVEND INTAKE AANVRAGEN

HAARWERKEN

De haarwerken en haaraanvullingen van Haar Totaal zijn gemaakt van 100% menselijk haar of van synthetisch haar. Samen met onze specialisten kijk je welk haartype het beste bij je past en welke je uiteraard het mooist vindt. Eén van de grootste voordelen van echt haar is dat het makkelijk te stylen is.

Meer informatie

HAARSTUKKEN

Haarstukjes worden de laatste jaren steeds populairder. Echt haar, synthetisch haar, langer of korter… Deze populariteit komt doordat haarstukjes tegenwoordig niet uitsluitend gedragen worden door mensen met haaruitval. Vandaag de dag worden haarstukjes namelijk ook gebruikt om haar voller of langer te laten lijken

Meer informatie