GARANTIE OP HAIREXTENSIONS

HAAR Totaal legt de lat erg hoog en wij werken continue aan verbetering waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Hierdoor durven wij 100% garantie te geven op de
Great Lengths, Socap, Hairtalk en Natural Hair Company Hairextensions!

We geven 2 maanden garantie op uitgevallen plukjes, de behandeling én de hairextensions. Bij het beoordelen van eventuele problemen kan het voorkomen dat wij de expertise van onze leveranciers inschakelen. Zo kijken er meerdere partijen mee naar waar het probleem vandaan zou kunnen komen; bijvoorbeeld door de verzorging van de hairextensions of door de hairextensions zelf.UITGEVALLEN WAX EXTENSIONS

Er wordt drie maanden garantie verleend op uitgevallen extensions. Dit betekent dat extensions, die binnen drie maanden na plaatsing uitvallen, kosteloos worden teruggeplaatst. De garantie is aldus geen ‘niet  goed geld terug garantie’.
Alleen wanneer u de eventueel uitgevallen plukjes bewaart en meeneemt naar HAAR Totaal zullen wij de plukjes kosteloos terugplaatsen.

 

DE BEHANDELING

Wij werken met keratine, tape, weave of ring extensions. Deze inzettechnieken zorgen voor een natuurlijk resultaat met onzichtbare aanhechtingen wat gezond en mooi haar als resultaat geeft. HAAR Totaal heeft de beste merken keratine, tape, weave of ring extensions voor onze klanten!
Verder zijn we allemaal opgeleiden extension specialiste. 

GREAT LENGTHS, SOCAP, NATURAL HAIR COMPANY & HAIRTALK

Standaard 3 maanden garantie op extension behandelingen op alle merken. De voorwaarde is dat je aan de verzorging en advies hebt gehouden. Deze heb je meegekregen bij het inzetten van de extensions. Ingeval je de extensions onjuist hebt behandeld, vervalt de garantie. Als de hairextensions gekleurd zijn, verkleurt door de zon, gepermanent of ander toevoegingen (chemische) zijn behandeld, kunnen wij helaas geen garantie verlenen. Wat ook belangrijk is dat de producten waarmee je de extensions behandeld. Gebruik de juiste producten. Verkeerde verzorgingsproducten kunnen de aanhechtingen en extensions  beschadigen. Door het verzorgingsset te gebruiken wat er is geadviseerd/meegegeven hou je er op deze manier aan. Deze zijn uitvoerig getest en ontwikkeld voor de verzorging van extensions en je eigen haren.