Retourneren en ruilen

Als je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet dan kun je de bestelling retourneren. Uiteraard is het ook mogelijk om producten te ruilen mocht je onverhoopt het verkeerde product of de verkeerde maat hebben besteld of eigenlijk toch liever net een andere kleur wilt ontvangen.

Je hebt het recht om producten, zonder opgaaf van reden (volgens de Wet “verkoop op afstand”), binnen 14 dagen aan HT Tilburg B.V. te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

  • De retourzending dient vooraf per e-mail of telefonisch te worden aangemeld.

 

  • Je dient binnen 14 werkdagen na levering de ongebruikte, ongedragen en onbeschadigde artikelen in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te retourneren. HT Tilburg B.V. is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Wij adviseren je retourzendingen altijd aangetekend of met track&trace te versturen.

 

  • Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet door HT Tilburg B.V. worden gecrediteerd.

 

  • HT Tilburg B.V. behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.

 

  • HT Tilburg B.V. behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

 

  • De retourzending dient voorzien te zijn van (een kopie van) de factuur of pakbon met daarop vermeldt je IBAN bankrekeningnummer waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort. Omcirkel op de (kopie) factuur/pakbon welke producten retour worden gezonden en of je een ander product wenst te ontvangen of dat je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen.

 

  • De terugbetaling van het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk na ontvangst van de retourzending plaatsvinden.

 

Download het retouw formulier